Σάββατο 29 Αυγούστου 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΜΕ: ΜΑΖΙΚΗ ΤΑΞΙΚΗ ΔΡΑΣΗ κόντρα στο μαύρο μέτωπο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-πλουτοκρατίας

ΚΚΕ: Οταν η αστική τάξη ζητάει περισσότερα κέρδη, ισχυρή κυβέρνηση και συναίνεση, είναι φανερό ότι οι εργαζόμενοι έχουν ανάγκη από ισχυρό ΚΚΕ και ρωμαλέο κίνημα κατά της πολιτικής της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των οικονομικών στηριγμάτων τους

«Τα μέτρα που παίρνουμε, είναι αυτά τα οποία βοηθούν την επιχειρηματικότητα», δήλωσε χτες ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών. Δηλαδή τα πάντα γίνονται για να στηριχθούν οι επιχειρήσεις, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ΣΕΒ, του ΕΒΕΑ, συνολικά των επιχειρηματιών, που τις παρέδωσαν χτες και προχτές στον πρωθυπουργό, ζητώντας ταυτόχρονα ισχυρή κυβέρνηση και συναίνεση.

Το ΠΑΜΕ προβάλλει την ανάγκη να γίνει το ταξικό πλαίσιο αιτημάτων υπόθεση όλο και περισσότερων εργαζομένων, ενώ εντείνει τη δράση του για τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα των αγώνων, σύμφωνα με τη χτεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του, καλώντας σε μαζική συμμετοχή στο πανεργατικό συλλαλητήριο που οργανώνει το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Συντριβανίου, στα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο καλεί τους αγρότες η Γραμματεία Θεσσαλονίκης της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ).


ΣΕΛ.  10  -  11

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ